lI 1- Agenda 21 al món Il
Il 2- L'Agenda 21 a Sant Boi lI
Il 3- L'Agenda 21 i tu lI
  l I jo, què puc fer per l’Agenda 21?
l El compromís ciutadà per la sostenibilitat
l El Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat
i Iniciatives ciutadanes en marxa
i Com fer la teva vida més sostenible
Il 4- L'Agenda 21 en acció lI
....................................................................................................................................

3
C. L’AGENDA 21 I TU

“L’Agenda 21 Local ha de ser un procés obert i participatiu, dirigit a fer que els municipis siguin més sostenibles, més habitables i més justos”


a) I jo, què puc fer per l’Agenda 21?

El desenvolupament sostenible és responsabilitat de tots i totes.

Podem implicar-nos personalment en el procés; podem replantejar-nos els nostres hàbits de vida -la manera de desplaçar-nos, de treballar, de comprar, de consumir aigua, energia, aliments i productes-; podem replantejar-nos el nostre paper en la societat, la nostra actitud vers la cooperació i la solidaritat, i també podem prendre part en activitats de participació ciutadana.

En aquest apartat trobareu alguns exemples d’iniciatives que altres ciutadans estan posant en marxa, alguns consells pràctics a dur a terme a casa vostra i alguns mecanismes de participació que l’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania perquè a títol personal, i a través de les entitats i col·lectius, pugueu participar en la presa de decisions de les polítiques municipals per la sostenibilitat.


.............................................................................................................................

l Notícies A-21 ll Tests ll Contactes ll Enllaços
Català Castellano Agenda 21 Agenda 21 a Sant Boi Participa Agenda 21 a les escolas Novetats enllaços
Agenda 21 a Sant Boi Participa Novetats Enllaços ô