lI 1- Agenda 21 al món Il
Il 2- L'Agenda 21 a Sant Boi lI
  l La nostra Agenda verda i solidària
l L’Agenda 21 de Sant Boi pas a pas
l Construint l’Agenda 21: metodologia del procés
i El procés de participació
i El nostre compromís per la sostenibilitat: El Pla d’acció local de Sant Boi.
Il 3- L'Agenda 21 i tu lI
Il 4- L'Agenda 21 en acció lI
....................................................................................................................................

2

a) La nostra Agenda verda i solidària

L’Agenda 21 Local de Sant Boi és el document o “agenda” de la ciutat a on, entre tots, apuntem quins són els principals compromisos i quines són les accions que cal fer en els primers anys del segle XXI per aconseguir un desenvolupament econòmic i social respectuós amb el medi ambient i solidari amb altres pobles i comunitats.

A Sant Boi de Llobregat s’ha fet un avenç significatiu dins del procés de l’Agenda 21 Local amb la realització de les agendes Ambiental, Social, Econòmica i Ciutadana, i finalment amb l’aprovació del seu instrument de gestió: el Pla d’acció local, del qual han sorgit les línies estratègiques que han d’orientar la política ambiental, social i econòmica per la sostenibilitat a la ciutat de Sant Boi, amb el suport de la participació i el consens social.

Aquest procés que ens ha dut a l’elaboració del Pla d’acció local ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de la Diputació de Barcelona (http://www.diba.es/) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (http://www.upc.edu/).

 


.............................................................................................................................
l Notícies A-21 ll Tests ll Contactes ll Enllaços
Català Castellano Agenda 21 Agenda 21 a Sant Boi Participa Agenda 21 a les escolas Novetats enllaços
Agenda 21 a Sant Boi Participa Novetats Enllaços ô